Nieuws

Nieuwe Komatsu PC138U-10

De PC138US-10 maakt gebruik van een nieuwe KDOC oxidatiekatalysator en geen DPF dieselpartikelfilter zoals op de andere Stage IIIB-machines uit het gamma van Komatsu. De KDOC neemt niet alleen minder ruimte in, maar hoeft ook nooit vervangen te worden. Hij is voorzien op een lange levensduur en vergt geen onderhoud.

De graafmachine kan optioneel worden voorzien van Roadliner rupskettingen (stalen rupsplaten bekleed met rubber) die de soepelheid van rubber combineren met de stevigheid van staal. De machine met ronde vormen bezit dezelfde hefcapaciteit en stabiliteit als een conventionele graafmachine. Net zoals de andere modellen van de nieuwe generatie van Komatsu biedt ze verschillende werkmodes (power, economy, heffen, rotsbreker en accessoires).

We wijzen eveneens op het exclusieve Komatsu EMMS (Equipment Management Monitoring System) systeem. Alle onderdelen, zoals de thermische motor, de hydraulische pompen en motoren, maar ook de ventielen, worden door Komatsu zelf ontwikkeld en vervaardigd. Belangrijk zijn ook het onderhoudsgemak en de goede bereikbaarheid van alle onderdelen voor een snelle inspectie.Wat betreft het comfort en de veiligheid van de machinist werd het geluidsniveau verlaagd en werden antislipvoorzieningen en een leuning aangebracht voor toegang tot het platform van het motorcompartiment.KOMTRAX ™: geavanceerd Machine Monitoring Systeem.

De Komatsu PC138US-10 is uitgerust met de nieuwste Komatrax Technologie. Dit revolutionaire machine monitoring systeem voor machines is ontworpen om tijd en geld te besparen. De functies zijn onder meer 'energy saving reports' (incl. tips voor een zuiniger gebruik), de locatie, waarschuwingen en onderhoudsplanning. U kunt uw machine altijd en overal volgen. Waardevolle machinegegevens die u ontvangt via de beveiligde website kunt u gebruiken om uw serviceplanning en machineprestaties te optimaliseren.