Nieuws

BIA Event 2014 - 19/20 september

BIA organiseert op vrijdag 19 en zaterdag 20 september 2014 het BIA Event 2014. Op deze datum viert BIA het 10-jarig importeurschap van en goede samenwerking met Komatsu in de Benelux. Ook zal tijdens het event de aandacht uitgaan naar de nieuwste Metso-machines, TecnoGen-generatoren en Hatz-motoren.

Het BIA Event 2014 vindt plaats op het terrein van het VDAB competentiecenter in Bilzen (Genk-Zuid) in België waar men op het terrein van circa 8 hectare de beschikking heeft over een grote zandbank. De bezoekers aan het BIA Event zullen volop de gelegenheid krijgen om zelf uitgebreid te testen met de diverse nieuwe Komatsu-machines, zoals de onlangs gelanceerde HB215LC-2 hybride rupsgraafmachine en de bulldozers met Komatsu's intelligent Machine Control.

Daarnaast zal BIA haar dienstverlening presenteren op gebied van after sales, tweedehands machines (2MAT) en verhuur van machines (MATRENT). Voor jong en oud zal er gezorgd worden voor entertainment, een hapje en een drankje.

Het VDAB competentiecenter in Bilzen (Genk-Zuid) in België is zeer goed bereikbaar uit alle richtingen. Het moderne VDAB opleidingscentrum biedt opleidingen op gebied van logistiek, transport en machinale bouwberoepen.

Locatie
VDAB Competentiecenter
Calvarieberg 6
3740 Bilzen (Genk-Zuid) België