Over ons

Becoma is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van machines voor verschillende industrieën. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, bieden wij hoogwaardige machines en uitstekende service.

Bekijk onze diensten

Vertrouwen en wederzijds respect

Becoma hecht veel waarde aan persoonlijke service en maatwerkoplossingen voor elke klant. Ons team van experts staat altijd klaar om te helpen bij het vinden van de juiste machine voor elke specifieke behoefte.

Als familiebedrijf zijn we trots op onze betrokkenheid en toewijding aan onze klanten en streven we naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Als u op zoek bent naar hoogwaardige machines en uitstekende service, bent u bij Becoma aan het juiste adres.

Verkoop

Schitterend werk lever je alleen met kwalitatief materiaal! Als officiële Vlaamse verdeler van 7 topmerken vindt u bij ons vast wat u zoekt.

Becoma selecteerde dit zevental niet toevallig. Omdat we u op de best mogelijk manier willen helpen, zetten we al onze troeven in: kwaliteit, innovatie, veelzijdigheid & service!

Sinds 2013 staat Becoma voor u klaar met deskundig advies waarbij de klant steeds centraal staat. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met: graafmachines, verreikers, dumpers, schrankladers, heftrucks …

Bekijk ons aanbod

Verhuur

Bent u op zoek naar het huren van machines voor uw bouwproject, renovatie, of andere gelegenheid? Wij bieden een breed scala aan verhuur machines met toebehoren waarover u onmiddellijk kan beschikken. Onze machines zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig onderhouden om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met ons verhuurteam.

Bekijk ons aanbod

Onderhoud en herstellingen

Heeft u een dringend technisch probleem? Onze opgeleide technici staan 24/7 voor u klaar. Elke herstelling gebeurt ter plaatse of in onze werkplaats die beschikt over een uitgebreid magazijn met alle courante onderdelen. Ook onze bestelwagens zijn volledig uitgerust.

Dankzij onze centrale ligging staan we binnen het uur in elke grootstad van Vlaanderen. Indien gewenst, brengen wij een vervangmachine naar uw werf.

Meer over onze service